Monsi cosmetics NEFERTITI SPA Beograd

Monsi cosmetics NEFERTITI SPA Beograd U želji da kozmetičkim salonima, ordinacijama i spa centrima omogućimo da posluju uspešnije, osnovali smo MonSi cosmetics. Iz ponude koja obuhvata 250 aparata sa oko 6 novih modela mesečno, izdvojili smo ono što smatramo najzanimljivijim u ovom momentu.

monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd
monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd
monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd
monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd
monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd
monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd
nefertiti202
3012-min-1024x683
2-3-1024x460
monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd nefertiti202 3012-min-1024x683 2-3-1024x460

U želji da kozmetičkim salonima, ordinacijama i spa centrima omogućimo da posluju uspešnije, osnovali smo MonSi cosmetics. Iz ponude koja obuhvata 250 aparata sa oko 6 novih modela mesečno, izdvojili smo ono što smatramo najzanimljivijim u ovom momentu.

Tamara Kovačević, direktor firme je dipl. kozmetički terapeut i dipl. laserski fizičar sa 25 godina radnog iskustva od kojih 10 u inostranstvu. Vlasnik je i studija za negu lica i tela Nefertiti spa. Želja nam je da Vam omogućimo da kupite vrhunske aparate po pristupačnim cenama i da dobijete pravu obuku. Primetili smo da se dešava da saloni kupe aparate po visokim cenama, ali ne mogu da iz njih izvuku maksimum.monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd

  • monsi-cosmetics-nefertiti-spa-beograd

Mnogo dobrih metoda je kompromitovano usled nestručnog rada kao posledica loše obuke. Rad sa klijentima u salonu nam je najbitniji pa su u cene dodati samo troškovi obuke i uvoza. Zadovoljni klijent je onaj koji ce proširiti Vaš biznis. Na prvom mestu je bezbednost, a onda rezultat Vaših tretmana.

NAŠI TRETMANI:
TRETMANI LICA APARATIMA / Ultherapy hifu
Tretman kiseonikom / Mezoterapija bez igala
Mikrodermo abrazija kristalima / Radiotalasni lifting
Derma pen / BB glow
Plazma jet / EPILACIJA (SHR IPL)
MASAŽE / MASAŽE OKLAGIJAMA
GERNETIC TRETMANI ZA LICE, TELO I GRUDI

U PONUDI IMAMO I APARATE:
ULTHERAPY HIFU / LIPOSONIX
EPILACIJA / RADIO TALASI
TERAPIJA KISEONIKOM / DUAL LIPO LASER
MEZOTERAPIJA / APARATI ZA TRETMANE TELA

     

NAŠA LOKACIJA

DIREKTAN KONTAKT

POŠALJITE UPIT

PODELITE OGLAS

PODELITE OGLAS

Slični Oglasi

Slični Oglasi